Mi angyalok nem vagyunk földi lények. Hibátlanok sem vagyunk, hiszen bennünk is van gyarlóság. Csak régen járunk köztetek és ezért túl jól ismerünk benneteket.

Isten első teremtményei vagyunk. Mi kiket közétek küldött, azért jöttünk, hogy segítsünk. Segítsünk eligazodni nektek a világban. Van, aki úgy nevez minket ihlet vagy szentlélek. Ha érzed a jelenlétünket, akkor boldog és tehetséges ember vagy. Volt már olyan, hogy szaladtak a betűk az ujjaid alatt? Hogy olyan dolgok jutottak eszedbe, amik előbbre vitték az életed? Volt már olyan, hogy egy pillanat alatt szállt el a haragod és helyére nyugalom és megértés költözött? Sírtál már azért, mert valami olyat tettél, amiről kiderült, hogy nem használt az életed folyásának vagy ártott másoknak és utána - mikor letisztultak gondolataid - megtaláltad a helyes utat? Sírtál már egy zenét hallva? Nevettél már gyermek örömét látva? Mert ha igen, akkor megtapasztaltad már a jelenlétünket.

Az angyalok fogják a kezed születésedkor és halálodkor. Vannak, akik csak akkor jönnek rá, hogy milyen életet éltek. Ilyenkor egy pillanat alatt újra átélik földi létük addigi képeit és nem csak a saját érzéseikkel szembesülnek, hanem azokkal is amiket ők okoztak másoknak. A fájdalom és az öröm végig kíséri őket az úton. Mi angyalok azért vagyunk veletek ilyenkor, hogy ezeket eltudjátok viselni.

Köztetek járva figyeljük a gondolataitokat és próbálunk hatással lenni a tetteitekre. Mivel ti nem mindig látjátok előre a cselekedeteitek várható következményeit, ezért mi igyekszünk mutatni nektek helyes utat. Évezredes tapasztalatunkkal előre látjuk a dolgokat és próbáljuk jó mederben tartani az események folyását. Ha mi nem lennék, már régen elpusztítottátok volna saját magatokat. Persze a bukott angyalok ezalatt azon mesterkednek, hogy Isten kedvencei nekik hódoljanak be és őket kövessék a pokol bugyraiba.

Mivel szabad akaratot kaptatok ajándékba, ezért nehéz dolgunk van nekünk őrzőknek. A szabad akarat kiváltság és ti gyakran használjátok rosszra ezt a hatalmat. Ezzel élnek vissza a gonosz erők. Sokan vannak kik nem hallgatják meg a lelkiismeretük szavát. Pedig az egy angyal szava. Ilyenkor történnek meg olyan dolgok, amik háborúkhoz és romboláshoz vezetnek. Bennetek van az önpusztítás.

A napfelkelte ad nekünk erőt. A felkelő nap zenéjét hallgatva várjuk a hajnalt. Ha borús az ég, akkor a felhők emelkedve szívjuk magunkba az életadó fényt. Egész éjjel éberen őrizzük álmotok. Nappal köztetek járva hallgatjuk gondolataitokat. Vannak titkaink is. Ezeket egyszer - ha eljön az időtök - megosztjuk veletek.

Az angyalok köztetek járnak.
Láthatatlanok, de ha nyitott szívvel figyelitek a világot megérezitek a jelenlétünket.

Szerző: Kökényesi Gábor  2008.01.01. 00:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://herald.blog.hu/api/trackback/id/tr56831576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása